Welkom

Hoi. Ik ben Corina, 29 jaar, en nu ongeveer een jaar autistisch. Haha, ik ben eigenlijk al 29 jaar autistisch, maar ik heb pas een jaar geleden geleerd dat woord op mezelf te betrekken. Ik ben sindsdien volop aan het leren en ontdekken over autisme.

Ik ben rond mijn diagnose wat dingetjes gaan opschrijven, en daar komt nu deze blog uit voort. Zeker in de eerste berichten zul je soms data of verwijzingen zien waaruit blijkt dat ik het al een paar maanden eerder heb geschreven, maar dat vind je vast niet erg!

Er zijn op de achtergrond nog twee andere autisten (mijn broer en zus) bij de blog betrokken, maar ze zien het nu nog niet zitten hun woorden met de hele wereld te delen. Misschien dat dat in de toekomst wel gebeurt, anders zul je het met mij moeten doen.

Behalve in autisme ben ik geïnteresseerd in kaarsen maken, genealogie, Rubik’s kubussen, simsspellen, thee, podcasts en lezen. Ik werk op het moment niet, heb wel vrijwilligerswerk. Ik ga elke twee weken naar therapie, en ik heb een woonbegeleider. Al die dingen zullen op deze blog wel eens ter sprake komen, maar het gaat voornamelijk over autisme. Dat hoop ik tenminste…

 

Oh, en de naam van deze blog? Toen ik net mijn diagnose had, stuurde mijn zus me een kaart met: welkom op het spectrum. Zo ben ik welkom geheten in de wereld van het autisme, en zo heet ik mijn lezers welkom.

 

Een gedachte over “Welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s