Het is weer autismeweek

Wat fijn. Wereldautismedag valt op een zaterdag. Mijn blogs (niet meer wekelijks) verschijnen ook op zaterdag. Dus nu kan ik het zeggen: Fijne autismedag iedereen.

Autismeweek was de eerste keer na mijn diagnose (2018) leuk, veel activiteiten waar ik heen kon. De tweede keer was het teleurstellend: helemaal geen activiteiten in mijn regio. De derde viel in het water (Corona was net begonnen). Bij de vierde was alles digitaal.

Deze autismeweek lijkt een mix te worden van de voorgaande weken: Er is weer helemaal niks in mijn stad, jammer. (Er zijn wel dingen in mijn regio, maar ik ben te moe om te reizen.) Maar het hele land lijkt uit zijn voegen te barsten van de leuke activiteiten. Bovendien is er in tegenstelling tot de jaren voor Corona, nu ook volop digitaal aanbod! Kan ik toch naar dingen!

Ik heb me aangemeld voor de digitale avond over autisme en genderdiversiteit, en voor de zoommeetings van Els van Oosten. Die waren er vorig jaar ook en toen vond ik ze goed. Deze keer zijn ze heel bewust een week later dan de autismeweek, zodat je niet te veel dingen in één week hoeft te plannen. Ik ga ook naar de avond van autismedigitaal over grenzen. Over de lezingen van Birsen Basar twijfel ik nog. Ze lijken me interessant, maar ik vind 15 euro voor een digitale avond een fors bedrag.

En waar ga jij heen? Ik kan nu vol enthousiasme de activiteiten oplepelen die me interessant lijken, maar ik kan je ook doorverwijzen naar autismeweek.nl zodat je zelf iets kan uitkiezen.

Veel plezier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s